fredag, december 29, 2006

Arriere-garde?

Etiketter:

torsdag, december 21, 2006

Blogging and Fucking?









(denne signaturs sidste blog-gisp inden juleandens snarlige passage gennem folkedybets tarmsystem og inden en hær af julemænd [maskeringsforbud] med baseballkøller optræder i januars udsalgskataloger: så få var ordene, alt skal væk, vi ses i 2007, fred over land, husene og Nørrebro)

onsdag, december 13, 2006

Top 7 over mest læste nyheder i den forgangne uge på politiken.dk

1. Fru Blair var nøgenmodel
2. Pinlige julefrokoster ender på nettet
3. Bundløs Britney begejstrer netsurfere
4. Pippis far må ikke være negerkonge
5. Lottospillere gik glip af 200 millioner kroner
6. Ny Nintendo kan smadre stuen
7. Luft i maven tvinger fly ned

Etiketter:

Assemblage

What'sNew! 風営法の改正に伴い7月31日以降は通販を暫く停止させて頂きます。 お問合せは、 へご連絡ください。 (C)Assemblage Corporation.

Robert Rauschenberg verband die Assemblage mit der Malerei zu Combine Paintings, während Christo und Jeanne-Claude die Assemblage zur Verpackungskunst ...

nederlandse assemblage bedrijven in alle sectoren.
assemblage.startpagina.nl

mandag, december 11, 2006

Tordenskrald!

"Et sted mellem nutid og førnutid formidler en tilbagetrukket fortæller små, og her mener jeg små, hændelser i og omkring Hr. Toksvigs udramatiske liv. Det foregår med ”en længsel efter grundighed, perfektion og akkuratesse”, som det hedder tidligt i bogen. Pernittengrynsagtig overtager denne længsel hurtigt styringen med syntaksen, og sætningerne svulmer i kompleksitet og længde, alt imens handlingen på det nærmeste fryser fast. Resultatet er en kompetent, men først og fremmest smuk og musisk sætningsbygning, som jeg har lyttet på igen og igen den sidste uges tid. Lixtallet er sågu højt som et tordenskrald, men det nægter jeg altså at anerkende som stridsemne", skriver Søren Langager Høgh bl.a. på LitteraturNu's hjemmeside om Toksvig-bogen.

Etiketter:

mandag, december 04, 2006

Blank

"A piece of paper with nothing on it has a definite economic value – if you print a poem on it, this value is lost" (James Sherry)

Etiketter:

Hvis der kun skal ligge eeeeeeeen PAKKE under juletræet i år...

(et af flere værker som jeg skriver en smule om i en artikel i det kommende nummer af Passepartout, der kommer efter jul, jeg skriver nu mest om computerpoesi og datamaskinepoesi og kun en smule om bogobjekter, men billedserien bliver af ovenstående værk, der ikke kan stå nogen steder, så nu står den ovenpå reolen)