mandag, februar 26, 2007

Tips fra søgefunktionen på kb.dk

Skrev du flere ord? – fjern nogle af dem.

Sæt evt. spørgsmålstegn efter første del af ordet: indianer?

Gift og modgift

"Værket om Toksvig kan med fordel læses som en passus i Kromanns fortsatte toksikologiske projekt: "studiet af giftstoffer, deres sammensætning, forekomst og virkning på levende organismer" (Politikens Nudansk Ordbog). Kromanns og Toksvigs forgiftning er sproglig, og jeg tror projektet er at finde en modgift. " (anm. i bogrummet.dk).

af præsidentkandidatens kønsdele

"Fordeling af orgasmer under fantasier om samleje med Ronald Reagan. Patienterne blev udstyret med samlesæt-fotografier af seksualpartnere under samleje. I hvert enkelt tilfælde var Reagans ansigt påklistret den oprindelige partner. Skedesamleje med "Reagan" viste sig generelt at være skuffende, idet det kun fremkaldte orgasme hos 2 af forsøgspersonerne. Armhule-, kind- navle-, øre- og øjenhulemetoder fremkaldte proksimal-erektioner. Den foretrukne måde at trænge ind på, viste sig at være den rektale. Efter et indledende kursus i anatomi fandt man at blindtarmen og tyktarmen også udgjorde fortræffelige pirringssteder. I 12% ydertilfælde frembragte den kunstige anus efter en colostomi-operation spontan orgasme i 98% af indtrængningerne. Der blev konstrueret flersporede film med "Reagan" i samleje under (a) kampagnetaler, (b) bagende-bilsammenstød med modeller der skiftevis var et og tre år gamle, (c) med udstødningsrør, (d) med vietnamesiske børn, der havde været ofre for grusomheder, (2), med indtrængen i sår."

hmmmm, J. G. Ballard.

Vi skriver 1969, "Hvorfor jeg gerne vil knæppe Ronald Reagan", Mak 1, 1969. Side 15. Originalen findes i The Atrocity Exhibition.

Etiketter: