lørdag, november 11, 2006

Rettelak er slettelak (november 06)

At cykle gennem det overvældende københavnske novembermørke med skuldertasken proppet med ta' box + hææætsj og H press' fine sorte boks spændt fast i barnesædet. At ihukomme den norske digterinde Monica Aasprongs angst for andet end t'er (hun har slettet alt i sin egen roman med rettelak undtagen t'erne, hvilket udvisker hendes eget navn, le mort d'auteur?) og hendes fantastiske oplæsning af stumper og stykker. Et par fine dage i Kbh i den konkrete poesis navn.

Etiketter:

2 Comments:

Blogger Rasmus Graff said...

den dejlige cykeltur havde jeg gerne deltaget i. desværre kunne jeg heller ikke være i københavn til konkret/digitaldagene. det virker som om det var fedt...

8:39 PM  
Anonymous Anonym said...

Jeg er også helt VILD med Monica Aasprongs oplæsning. Det var i et hele taget et aldeles vellykket arrangement, selvom det selvfølgelig var præget af begejstring og næsten ingen kritik, pånær måske lige da Claus Clüver (ekspert i konkretismen og især i de brasilianske noigandres (fra Univ. of Indiana)) nævnte, at den digitale poesi måske kan komme til at gøre en lidt for stor del af arbejdet for "læseren" i kraft af dens visualiseringer af den bevægelse, som man i den konkrete digtning selv må forestille sig.

Lige lovligt små tournedoser på restaurant Prego.

Rasmus, du må jo bare komme næste gang der går noget ned på avantgarde-fronten.

mvh

9:28 PM  

Send en kommentar

<< Home