mandag, november 27, 2006

Hedonistiske Nordnorge

The Outskirts: Tilbage fra det hedonistiske (!) Nordnorge m. nordlys, fadøl til 60 kroner og to timers dagslys. Pludselig forekommer Danmark at være et lyst og mildt og en smule puritansk land, men at læse Berlingske Tidende i flyvet på vej hjem bekræfter kun at intet har ændret sig (hvilket havde været underligt: fire dage), Blüdnikow & co. & den revanchistiske fløj & den uendelige kedsomhed...

Købte i Tromsø Dag Solstads roman "Armand V. Fotnoter til en uutgavd roman" fra i år. Den kostede 360 kr. Bindegalt. En lille (under 200 sider) bog af Arne Melberg om rejselitteratur kostede 500 nkr... 8 fadøl eller 3 store pizzaer deroppe...

(og så var der et konferencebidrag om body art, blandt om Ron Athey, der fik stoppet alt muligt op i rumpen og hvor var det, body art'en, ikke det udmærkede bidrag, dog uendeligt kedsommeligt i al dets intenderede kontroversialitet og transgression ... at ville provokere et borgerskab, der hver dag ser langt værre ting i nyhederne ... jeg har virkelig svært ved at se meningen med det ... ).

Etiketter:

3 Comments:

Blogger Susanne Christensen said...

Melberg til 500 kroner! Hvad er det for en syg twilight zone-boghandel du har været i? Sådan noget pris-halløj må være specifikt trømsøsk. Og vil du have Melberg så er du selvfølgelig en dansk kritiker som skal anmelde bogen, 1-2-3 venlig mail til forlaget.

3:36 PM  
Blogger Susanne Christensen said...

Og tak for sidst!

3:37 PM  
Blogger Martin Glaz Serup said...

Ja, tak for sidst til jer begge - fantastisk - apropos 1-2-3; så synes jeg faktisk du skulle tage og anmelde Mehlbergs bog om rejselitteratur etellerandetsted; Inf. fx?

Og hvad var det med Blüdnikow i Berlingske? (jeg læste Herald Tribune på vej hjem (klog af skade)).

9:52 PM  

Send en kommentar

<< Home