tirsdag, oktober 16, 2007

Toksvig, r.i.p.?


Hr. Toksvig er ikke død, men han er i det mindste sat helt på stand-by. Måske kommer der mere med ham engang, måske ikke. Et nyt projekt er på tegnebrættet, men det har lange udsigter (ph.d.-afhandling, artikler, realiseringen af det almene, andre projekter), men så længe der er en udsigt, så... Toksvig i Politiken var en undtagelse, bestemt ikke en ny begyndelse og mere end billboardreklame for bogen end en regulær skriftlabyrint. Faren er at det bliver for fermt, for indstuderet, for udvandet. Projektet var egentlig at skrive ti bøger med ham som hovedperson, men den første bog tog to år at skrive og jeg opererer helst ikke med mere end femårsplaner.

Akrobaten skal hænge i luften og vi skal være i tvivl om han falder ned. I det mindste en smule.






(baaaaaaaaang!)

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

(fortsættes)

- havde faktisk bogen fremme i dag, jeg savnede fugle og så var der jo hr. toksvig!

11:35 PM  
Anonymous Anonym said...

ornitologisk sublimering? glimrende!

9:38 AM  
Blogger Mads said...

Hvor er det da helt overdrevet ledt at skrive om en planlagt række af 10 bøger om Toksvig og så nærmest aflive ham offentligt.

Som jeg råbte af dig sidst: Skriv noget mere Toksvig.

Betragt det gerne som en trussel.

Kærlige hilsener (trods alt),

Mads.

8:07 PM  
Anonymous Anonym said...

Jeg fejllæste beskeden om at det var "overdrevet LET" at skrive om hvad der skulle være blevet skrevet i stedet for at skrive det/dem. Hvilket du jo har ret, hvis det var det du havde ment. Måske kommer der mere, måske ikke, jeg har faktisk en del notater til HR. TOKSVIG I DE VARME LANDE, men et nyt projekt er søsat, toksvigfrit, det må komme først. Men tak for stikket.

8:54 PM  

Send en kommentar

<< Home